Poszukiwana jest osoba płci obojętnej chętna i gotowa zająć miejsce w Morganicznym łunochodzie do Dniepropietrowsk. Następnie razem z moją osobą jechać na Krym, kilka dni poszwędać się po okolicy potem grzecznie do wrócić Polski pociągiem niech pisze do mnie via pm lub gg.
Termin wyjadu pierwszy tydzień sieprnia.
Mile widziana znajomość czytania Rosyjskich szlaczków :)
Poszukiwany/poszukiwana
Moderator: Chimeria
Poszukiwany/poszukiwana
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Re: Poszukiwany/poszukiwana
A to nie miało być jakoś 10.08? Wyjazd w sensie /;
Ochuj... well. I tak nie opanowałem jeszcze odpowiedniego poziomu zdolności przeżycia, kiedy prowadzi Morg. Kiedy prowadzi Psych, ten skill jest dopiero w patchu, który wyjdzie pod koniec września. Kierowcy Cyfera updater nawet nie brał pod uwagę w tym roku. A poza tym, jeśli ja miałbym prowadzić to Morg, Psych i Cyf nie opanowaliście jeszcze w stopniu odpowiednim pchania łunochodu... ogarnijcie się!
Ochuj... well. I tak nie opanowałem jeszcze odpowiedniego poziomu zdolności przeżycia, kiedy prowadzi Morg. Kiedy prowadzi Psych, ten skill jest dopiero w patchu, który wyjdzie pod koniec września. Kierowcy Cyfera updater nawet nie brał pod uwagę w tym roku. A poza tym, jeśli ja miałbym prowadzić to Morg, Psych i Cyf nie opanowaliście jeszcze w stopniu odpowiednim pchania łunochodu... ogarnijcie się!
'cos im the definition of the worst kind of mean
so... are you rebel?
so... are you rebel?
Re: Poszukiwany/poszukiwana
Woodstock wzywa i przyciąga mackami swymi, takoż, iż, gdyż udanego pogłębiania GMapsa w realu (:
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.