postujemy obrazki, z momentow co napelniaja nas najwieksza wsciekloscia
Useless team is useless:
w pieprzonym jennerze, jednym z najlzejszych mechow w grze robie 3x tyle damage co goje w assaultach. Penisy wygraly runde bo zajely baze, w dodatku low damage gnoje mi killstealuja i nie moge powiekszac swego e-penisa.
Moze tak troszke nie w temacie i universum, ale...
Panie Kormie, jak ja pana dobrze rozumiem...Ile razy ja tak mialem, mam w czolgach...zeby lekkim czolgiem (Radziecki T-50/2), robiacym za scouta ktory jest z Tieru V i jezdzac z Tierem VII byc na 1szym miejscu...bo ma sie baranow w teamie. Lacze sie z panem, panie Kormie w bolu.
No coz...ja tez zaluje...ale zawsze cos nie pyknie po naszej mysli. I chyba wiesz jak to jest i o czym mowie. Jak nie czas to kasa, jak nie kasa to co inszego, etc...
Fajnie jakbys mial jeszcze screeny by pokazac swoj rage. Temat jak najbardziej free, dla wszystkich gier. Jedynie co stanowi tu spoiwo to RAGE na team/komputer/system (singleplayer pasuje tu tez).
Fajnie jakbys mial jeszcze screeny by pokazac swoj rage. Temat jak najbardziej free, dla wszystkich gier. Jedynie co stanowi tu spoiwo to RAGE na team/komputer/system (singleplayer pasuje tu tez).
Alez oczywisce bede wrzucal teraz swoje rage ;].
Zacytuje swojego qmpla:"Powinni wprowadzic euatanzje. Zeby tacy ludzie sie nie meczyli i nie meczyli innych..." - Mniej wiecej tak to lecialo. Ale tez kiedys powiedzial cos takiego:"Po to sa takie noobki i lamki zeby byli tez lepsi gracze..." - Tez pewnie nie powiedzialem toczka w toczke p;...ale wiadomo o co chodzi :)
Tak jak obiecalem panie kormie wrzucam screen z wynikami z WoTa nasza ostatnia porazka. Ja ze znajomym z plutonu na lekkich czolgach T50-2, ktore sluza do scoutingu [;. A zniszczylismy najwiecej pojazdow z calej naszej druzyny. Dziala samobiezne (2x SU8), ktore gowno zrobily. Gdzie byly Ciezkie (KW3, Tiger, KW1). Plus Sredniaki, Niszczyciele Czolgow. Wiec jak sam pan widzi, to tylko swiadczy o tym na jakich graczy mozna trafic. Faktem jest, ze ja nie jestem az tak dobry jak moj znajomy, ale daje rade :). Z reszta sam pan wie jak to jest ;). A oto screen:
A tu wrzucam film z T50-2, zeby pan wiedzial co to za malenstwo, jak dziala na polu walki, do czego sluzy i z czym sie to wszystko je. Enjoy ;): http://www.youtube.com/watch?v=blk_dzPk9Sw