uro Norrda
Moderator: Chimeria
uro Norrda
Niniejszym zapraszam do nas na urodziny Norrdeca!
Dzień: niedziela 19 stycznia (tak, wiem, słaby termin, ale inaczej nie możemy)
Godzina: po 15h zaczynamy wpuszczać :)
Adres: ul. Sierpińskiego 1a/291 - Wawa.
Urodziny będą raczej skromne, bez atrakcji i fajerwerków - chyba, że przywieziecie gry. My mamy pokera i Munchkina.
Jak w zeszłym roku: zapewniamy 4 miejsca noclegowe na materacach + ok. 6 kolejnych na podłodze (zaopatrzcie się w śpiwory) i jajecznicę z 20 jaj na drugi dzień :) W tym roku dorzucę świeży chlebek pieczony w domu :)
Zapraszamy!
A, prosimy o odzew, chcemy oszacować ile krzeseł trzeba będzie pożyczyć od sąsiadów :)
Dzień: niedziela 19 stycznia (tak, wiem, słaby termin, ale inaczej nie możemy)
Godzina: po 15h zaczynamy wpuszczać :)
Adres: ul. Sierpińskiego 1a/291 - Wawa.
Urodziny będą raczej skromne, bez atrakcji i fajerwerków - chyba, że przywieziecie gry. My mamy pokera i Munchkina.
Jak w zeszłym roku: zapewniamy 4 miejsca noclegowe na materacach + ok. 6 kolejnych na podłodze (zaopatrzcie się w śpiwory) i jajecznicę z 20 jaj na drugi dzień :) W tym roku dorzucę świeży chlebek pieczony w domu :)
Zapraszamy!
A, prosimy o odzew, chcemy oszacować ile krzeseł trzeba będzie pożyczyć od sąsiadów :)
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Bogini ziaren i wypieków.
Re: uro Norrda
Damn, Już miałem zacząć wrzucać, że Crow się znów wymiguje a potem sprawdziłem, że sam raczej nie mogę jechać w podany weekend :/
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
ułaaa, podać własny adres,
co za odwagi
dużo alkocholu
jaki weekend
trololo, let the flame begin! :D
PS - pewnie będę
co za odwagi
dużo alkocholu
jaki weekend
trololo, let the flame begin! :D
PS - pewnie będę
ryuzok wrote: dużo alkocholu

Niestety jestem wtedy na 18tce siostry T_T
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Ze mna nie wypijesz??? Q________QTaii wrote:Niestety jestem wtedy na 18tce siostry T_T
< korm> O JEZU PANIE KURCZAKU NIECH PAN TEDY NIE WYCHODZI Q_Q
< korm> TAK UCZY JEZUS
< korm> TAK UCZY JEZUS
A jesteś uroczą osiemnastką w trampeczkach?Norrdec wrote:Ze mna nie wypijesz??? Q________QTaii wrote:Niestety jestem wtedy na 18tce siostry T_T
Zapomniałam dać Ci na sylwestrze obiecany kalendarz :/ Dorzuć do adresu kod pocztowy, to wyślę :)
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
18 nie dam rady, ale może wpadnijcie w najbliższy weekend na popijawę do Cyfa (najlepiej wszyscy, gospodarz z pewnością się ucieszy) ^____^
Norrdec wrote:Ze mna nie wypijesz??? Q________QTaii wrote:Niestety jestem wtedy na 18tce siostry T_T
T.T
Zawsze mozna przez skype jak coś ;P
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot