Witam wszystkich Sylwestrowiczów!
Na czacie fejsbukowym dyskutowano dzisiaj o pomyślę na uwiecznienie potęgi Uniwersum Multiworld poprzez ustanowienie oficjalnego rekordu Polski w wybranej przez nas kategorii. W załączniku oferta Biura Rekordów - całościowy koszt wynosi 2,500 PLN, jest też tańsza opcja za 1,100 w której sędzia nie jest obecny.
Jeśli uczestnicy Sylwestra (co najmniej 20 osób) wyrażą ochotę na tego typu event, podejmę się organizacji.
Moja propozycja na rekordową kategorię to:
"Największa liczba osób celebrująca nadchodzący Brexit przy tradycyjnym angielskim śniadaniu. Brexit = Breakfast"
Ale jestem otwarty na lepsze pomysły.
Any thoughts?
Ustanowienie rekordu Polski na Sylwestrze 2018/19?
Moderator: Chimeria
Ustanowienie rekordu Polski na Sylwestrze 2018/19?
- Attachments
-
- Capture.JPG (120.5 KiB) Viewed 4953 times
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Re: Ustanowienie rekordu Polski na Sylwestrze 2018/19?
Ale to, że jak. W sensie bez sędziego, to mogą stwierdzić, że warunki ne zostały dotrzymane, a ne ma jak tego zweryfikować i np. materiały dowodowe są niewystarczające i zainkasują kasę, ale odrzucą nasz rekord :P? Pytanie przez jaki czas bicia tego rekordu sędzia ma być obecny i czy mamy mu coś poza opłatą zapewnić? W sensie, że później np. może się okazać, że opłaty za jego dojazd czy coś są liczone osobno :P To jednak jest połowa kwoty, ja tam jestem za tańszą opcją o ile pomysł przejdzie ;p
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Jestem na Tak, ale z tym zastrzeżeniem, że nie na tym sylwestrze, chyba że hajsy czy ewentualne przygotowania nie przekroczyłyby jakichś granic.
Pomysł fajny, ale nie popieram kategorii.
Tak jak powiedzìałem - czekam na alternatywne pomysły.Crow wrote:Pomysł fajny, ale nie popieram kategorii.
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."