L4D 2

Miejsce na lekkie, spamerskie tematy, testy, linki i obrazki.

Moderator: GvS

GvS

Re: L4D 2

Post by GvS »

Moze czwartek kolo 20?
A necromancer is just a really late healer.
scuff

Post by scuff »

moze dzisiaj/jutro po 20?
Image
GvS

Post by GvS »

Mi oczywiście pasuje, ale przydałoby się więcej osób, bo random brazylijczycy to idioci a przechodzić drugi raz znowu we dwóch to troche nudno. Anyone?
A necromancer is just a really late healer.
ryuzok

Post by ryuzok »

ja z chęcia, ale dopiero jutro bede w domu, wiec najwczesniej pewnie w poniedzialek dam rade...
ryuzok

Post by ryuzok »

odkad to sciaglem niezle ucichliscie w tym temacie;p
Rosomak

Post by Rosomak »

Farmazon

Post by Farmazon »

Image
Musi być stąd jakieś wyjście. - Powiedział Błazen do Złodzieja. - Jest za duże zamieszanie. Nie mogę znaleźć ukojenia.
Windukind

Post by Windukind »

Nie wiem ile osób na tym forum jeszcze to robi, ale w trójmieście wciąż istnieje drużyna, która walczy non top zombiakami i dba o Wasze bezpieczeństwo.

Nie dziękujcie.

Zamiastego dla wszystkich fanów L4D i L4D2 MUST SEE:

http://www.youtube.com/watch?v=SvzjTbBCZTI
We do not sow

Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Maczer

Post by Maczer »

Cóż... zdaje się, że trailer pokazał wszystko co mógł.
Ledwo ścierpiałem zamianę fajnych bohaterów z jedynki na hmm... postacie z którymi ciężko się względnie utożsamić to na dobitkę w 'Passingu' uśmiercili Billa.
Choć wydaje mi się, że nie padło dokładnie stwierdzenie, że został zabity to nawet się nie łudzę, że mogli zrobić inaczej.

Ale piszę bardziej by wytknąc pewną niekonsekwencję. Film wyraźnie ma miejsce w tym samym miejscu co kampania The Passing. Jeśli tak to spotkanie całej siódemki bohaterów mogło być oddalone o góra dobę od wydarzeń w animacji. Rozmowa jednak odbywała się całkiem na luzie jak na utratę towarzysza z którym poszło się do piekła i spowrotem. Cztery razy.
Oh well.

W samym temacie. Próbowałem trochę grać na g-arenie ale tam nie ma w ogóle warunków. Ciężko znaleźć zwykłego versusa bez jakiś głupich modów a sami ludzie sprawiają wrażenie sfrustrowanych nastolatków którzy nie potrafią pogodzić się z własną nieudolnością zwalając całą winę na resztę ofc.
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Rosomak

Post by Rosomak »

Oglądałem wywiad na temat tego DLC (link). Podobno w tej kampanii można będzie wybrać kto poświęci się dla drużyny - nie musi być to Bill. Ale fabularnie twórcy mówią, że jednak to Bill ginie.

Edit
Ciekawa książka
Post Reply