Zjazd letni 2011

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

USAGI

Re: Zjazd letni 2011

Post by USAGI »

Zgłaszam się na chwilę obecną jako chętna do wyprawy w góry opisanej jako event zjazdu (:
W tym roku jeden domek, jak z obiadami? Każdy sobie jak ostatnimi czasy czy wracamy do narodowej ściepy i drużyny kuchennej? W sumie najlepsza opcja to chyba gotowanie pokojami ,ze tak powiem.
Od której godziny można tam już być w niedzielę? Obojętnie kto odbiera klucz, czy trzeba czekać na Ciebie Crow? Pytam w razie gdybyśmy mieli magicznie przyjechać samochodem i być tam już z rana (:
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Crow

Post by Crow »

Fajnie, że chcesz wziąć udział. Myślę, że można zrobić dwie wyprawy - w pierwszym tygodniu 'na rozgrzewkę' na któryś z pobliskich szczytów, a w drugim dwudniową na Turbacz.

Kwestia gotowania nadal pozostaje otwarta. Na pewno super byłoby mieć wspólne posiłki, ale do tego musi znaleźć się kilka osób, które rotacyjnie podejmowałyby się ich wykonania.

W niedzielę rano będzie tam jeszcze poprzedni wynajmujący, więc zbyt wcześnie być nie możemy. Na konkretną godzinę nie jesteśmy jeszcze umówieni, ale jeśli wypali plan z noclegiem w Krakowie, to ja też powinienem być na miejscu stosunkowo wcześnie. Dodatkowo właściciel wymaga spisania umowy o nienaruszalności wyposażenia obiektu i wyposażenia, który wszyscy będziemy musieli podpisać.
Aria

Post by Aria »

Chce tylko dodać, że ja z Zizą, tradycyjnie, wbijemy prawdopodobnie tylko na 1 tydzień. I to ten pierwszy<3
Saovine

Post by Saovine »

Trochę urosły szanse Sao i REna na pobyt x) Prawdopodobnie pojawimy się w pierwszym tygodniu zjazdu na parę dni. Niestety, drugi tydzień zupełnie odpada.
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Debart

Post by Debart »

Gwoli ścisłości, nie jestem gościem weekendowym, ale będę conajmniej przez cały pierwszy tydzień.
Rosomak

Post by Rosomak »

Bart co zrobiłeś z psem ???
USAGI

Post by USAGI »

Sajgonki p; ? Zabierz psa ze sobą D: Będzie nienaruszalny zapas jedzenia [;
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Debart

Post by Debart »

Debart wrote:Dla mnie ze względu na wyjazd rodziców, to niestety chyba tylko pierwszy tydzień wchodzi w rachubę. A szkoda, 7mego września mam urodziny, fajnie byłoby je z wami obchodzić...
Od początku mówiłem, że będę jeden dzień:P Ograniczenie urlopu, oprócz cholernego psa, też się kłania:P
USAGI

Post by USAGI »

Takoż w dniach 27-28 sierpnia w Krakowie odbędzie się konwent B-3ginning http://b-3ginning.pl/ w konwencji steampunk :D Czyli przebranka już macie po ostatnim sylwestrze [; A ,ze i tak chcieliście spotkać się gdzieś tam w sobotę przed zjazdem i jechać w niedzielę, to proponuję spotkać się na konwencie w sobotę i potem w niedzielę po konie wybrać się na zjazd, gdyż, iż i tak trzeba będzie przejechać przez Kraków :D Mamy dwa całkiem przystępne połączenia do Rabki potem z Krakowa.

Co Wy na to?
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Rosomak

Post by Rosomak »

Podobno ekipa trójmiejska i może inni też chce nocować w Krakowie w drodze na zjazd.

Oferta noclegowa znaleziona przez brata

http://www.noclegi-bema.pl/index.html
Post Reply