B.A.K.A. Y2K11

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Aria

Re: B.A.K.A. Y2K11

Post by Aria »

Wróciłam z BAKI pół żywa ale zadowolona z życia. Dziękuje ci Uso za zorganizowanie tak fajnego konwentu ^_^ mimo iż prawie nie ruszałam się ze stoiska to ani chwilę sie nie nudziłam <3. Budynek wydawał mi się wiele lepszy i obszerniejszy niż ostatnio. Also, reszcie dziękuje za miło spędzony czas <3
Saovine

Post by Saovine »

A teraz wszyscy ładnie przeszukują swój dobytek w poszukiwaniu klucza od sleepa, który niniejszym zgubiliśmy... :(
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Aria

Post by Aria »

czuje sie czysta, nie dość ze ani razu go nie miałam w ręce to jeszcze uciekłam w sobote. Po przeszukaniu toreb dalej go nie ma więc ufff.
Chimeria

Post by Chimeria »

Byłam jedną z (przed)ostatnich osób z grupy MW które opuszczały konwent i w momencie wychodzenia ze sleepa widziałam klucz na własne oczy - leżał na biurku, w sleepie ofc. Nawet się zastanawiałam czy go nie wziąć i nie oddać komuś, ale w sali spały jakieś dwie dziewczyny niewiadomego dla mnie pochodzenia, więc stwierdziłam, że nie będę robić dodatkowego kłopotu ludziom. Raflik potwierdza, bo też widział klucz.
Sao, może zwróciłaś uwagę przy wychodzeniu czy nie wpadł ci gdzieś w oko?
Saovine

Post by Saovine »

Przyznam szczerze, że zupełnie :(

Przetrzepałam też swoje rzeczy i go nie znalazłam. No i w zasadzie to nawet nie pamiętam, abym go w ogóle dziś widziała. Wynikła ogólnie dziwna sytuacja, bo grupa nam się wymieszała. Do tego dziś w zasadzie nasz blank room był praktycznie cały czas otwarty, bo ciągle ktoś tam był...

REn na razie się nie odzywa, ale na pewno swoje rzeczy też przeszuka, tak jak i jego brat i kolega. REn jeszcze wracał do blanka po kurtkę, więc może zwrócił na coś uwagę. Dopytam.

Ja myślałam jeszcze o Caiu albo Ch4osie, ale oni raczej są tam na miejscu i już pewnie Usa ich też przepytała.

Edit

Usi właśnie napisała, że klucz był na portierni ...XD
Last edited by Saovine on Sun Sep 25, 2011 7:53 pm, edited 1 time in total.
For you
For you
For you
Noire

Post by Noire »

Oooook. Klucz się znalazł na portierni
Conquered, we conquer.
Chimeria

Post by Chimeria »

hurra!

dziekujemy za fajny konwent, przekonałam się do prowadzenia paneli, co prawda sprzedawcy nie mieli zbyt ciekawej oferty, ale atrakcje były super ;D
Saovine

Post by Saovine »

Zarówno my z REnem, jak i dwa nasze randomy jesteśmy zadowoleni! Generalnie było bardzo fajnie. Nie dostaliśmy się co prawda na cosplay i musieliśmy dziś opuścić fajny panel przed czasem, ale zaopatrzyliśmy się w siedem plakatów i poczuliśmy się ważni i użyteczni na kasie (a przynajmniej ja :P). x)

Tak więc USAGI - kawał dobrej roboty!

Czy ktoś wie, co to była za gra 3D w console roomie, gdzie się przesuwało jakimś ludkiem jakieś sześciany i jakaś wielka łapa próbowała tego ludka zabić?
For you
For you
For you
Farmazon

Post by Farmazon »

Mam pytanie odnośnie zdjęć, mianowicie - czy jest jakieś zbiorcze forum gdzie ludzie będą postować swoje fotki z tegorocznej BAKI?
Musi być stąd jakieś wyjście. - Powiedział Błazen do Złodzieja. - Jest za duże zamieszanie. Nie mogę znaleźć ukojenia.
Aria

Post by Aria »

mnie w sumie też interesuje temat zdjęć.
Post Reply