Podejślij mi projekt - najlepiej pierdolnij go w mundur SS, z rachunkiem za gaz w łapie - to go nawet mogę wykleić na PCVkę :PSatsuki wrote: @Psych: wydrukujmy Distanta w skali 1:1 i przywozmy go na wszystkie zjazdy :D
Sylwester Y2K13/14
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester Y2K13/14
Bez przesady ==Windukind wrote:Właśnie ograniczmy się do gier komputerowych na amige, commodore itd. : DCrow wrote:Nie ma chyba popularnej gry planszowej, która nie miała by odpowiednika komputerowego. Z drugiej strony - same 'gry komputerowe' już są super szerokim tematem. To tak, jakbyśmy dali temat 'fantastyka i s-f' :P.
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Nie masz ochoty założyć na siebie paru seksownych pixeli?: D
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Popieram, bardziej już się nie ograniczajcie...Saovine wrote:Bez przesady ==Windukind wrote:Właśnie ograniczmy się do gier komputerowych na amige, commodore itd. : DCrow wrote:Nie ma chyba popularnej gry planszowej, która nie miała by odpowiednika komputerowego. Z drugiej strony - same 'gry komputerowe' już są super szerokim tematem. To tak, jakbyśmy dali temat 'fantastyka i s-f' :P.
za hotel to ja mogę, bo mam warynki fizyczne!Rosomak wrote:Przebiorę się za zielony pionek z Chińczyka, albo za hotel z Monopolu :/Satsuki wrote:konwencja "postacie z planszowek"
Karton kartonem, daikamurę taką chcę *___*Psychoo wrote:Podejślij mi projekt - najlepiej pierdolnij go w mundur SS, z rachunkiem za gaz w łapie - to go nawet mogę wykleić na PCVkę :PSatsuki wrote: @Psych: wydrukujmy Distanta w skali 1:1 i przywozmy go na wszystkie zjazdy :D
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
No, i to jest kreatywne podejście do prsebrań :D
Swoją drogą, będzie troll jak 10 osób ubierze się na biało albo na czarno i powie, ze przebrało się za piksel P:
Swoją drogą, będzie troll jak 10 osób ubierze się na biało albo na czarno i powie, ze przebrało się za piksel P:
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Psychoo wrote:Podejślij mi projekt - najlepiej pierdolnij go w mundur SS, z rachunkiem za gaz w łapie - to go nawet mogę wykleić na PCVkę :PSatsuki wrote: @Psych: wydrukujmy Distanta w skali 1:1 i przywozmy go na wszystkie zjazdy :D

Potwierdzam nasza obecność na sylwestrze. Czy będzie ktoś przejeżdżał koło lotniska Chopina 27 grudnia w okolicach 11:30?
A necromancer is just a really late healer.
fck, przegralam zaklad :D
@Tomasz: mozliwe, ze ja bede, w polskim busie D:
@Tomasz: mozliwe, ze ja bede, w polskim busie D:
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.