Sylwester Y2K13/14

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Crow

Re: Sylwester Y2K13/14

Post by Crow »

Dodałem do OP listę osób, od których otrzymałem już zaliczkę.

Ze swojej strony chciałbym zgłosić dwa eventy. Jeden to prelekcja n/t astronomii w światach fantastycznych (jakoś w pierwszych dniach spotkania, by później indywidualnie móc Was dopytać o wrażenia i pomysły). Drugi to dość nietypowy drinking game - jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to na 8 osób, choć można się rotacyjnie wymieniać.
Satsuki

Post by Satsuki »

W takim razie kolejne ogłoszenie duszpasterskie: Razem z Chimerią w ramach naszego SECRET EVENTU organizujemy drugą edycję MW Drinking Game! Z przyjemnością informuję, że mamy już 80 niepowtarzalnych kart i polecamy zabrać ze sobą dużo różnego fajnego alkoholu ;3

W związku z tym ja osobiście (a Cyfer już zadeklarował chęć pomocy) chciałabym zaproponować KOLEJNY event, który miałby miejsce następnego dnia po drinking game. Event nosi nazwę <GUYS! UGOTUJMY SOBIE GAR ROSOŁU> Czy są zainteresowani? Event będzie składkowy!

Cmok Cmok!
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Chimeria

Post by Chimeria »

Satsuki wrote:W związku z tym ja osobiście (a Cyfer już zadeklarował chęć pomocy) chciałabym zaproponować KOLEJNY event, który miałby miejsce następnego dnia po drinking game. Event nosi nazwę <GUYS! UGOTUJMY SOBIE GAR ROSOŁU> Czy są zainteresowani? Event będzie składkowy!
Mogę się dołożyć, ale będę podziwiać Was przy garach z daleka. :) Z moim special ability byłabym niemile widziana. :D
Satsuki

Post by Satsuki »

Chimeria wrote:
Satsuki wrote:W związku z tym ja osobiście (a Cyfer już zadeklarował chęć pomocy) chciałabym zaproponować KOLEJNY event, który miałby miejsce następnego dnia po drinking game. Event nosi nazwę <GUYS! UGOTUJMY SOBIE GAR ROSOŁU> Czy są zainteresowani? Event będzie składkowy!
Mogę się dołożyć, ale będę podziwiać Was przy garach z daleka. :) Z moim special ability byłabym niemile widziana. :D

Jak będziesz grzeczna to może pozwolimy Ci posolic wode na makaron............
c914

Post by c914 »

.... pod bacznym nadzorem wydzielając każde ziarenko soli :P
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
ryuzok

Post by ryuzok »

no to będzie przesolony makaron :P

PS- drinking game 1, drinking game 2... przechodzę na abstynencje, nie będę pił tych lewackich trunków! :P
Satsuki

Post by Satsuki »

Rosolek tylko dla uczestnikow drinking game....? :>
Chimeria

Post by Chimeria »

Sat wrote: Jak będziesz grzeczna to może pozwolimy Ci posolic wode na makaron............
ryuzok wrote:no to będzie przesolony makaron :P

Image
Saovine

Post by Saovine »

Zaliczki wpłacone z dwoma kubkami. My nadal nie wiemy, kiedy będziemy mogli pojawić się w Kani. Przy dobrych wiatrach w weekend; przy złych - po nim.

ps. rozumiem, że na liście gości na pierwszej stronie nie ma nas z powodu niewpłaconej do tej pory zaliczki?
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Satsuki

Post by Satsuki »

Sao, z czego sie orientuje to wlasnie tak.

UWAGA UWAGA OGŁOSZENIA DUSZPASTERSKIE!

Skoro już zdecydowałyśmy się opowiedzieć wam o naszym jakże wspaniałym evencie, mamy przyjemność (Chimeria oraz ja) otworzyć dla was drodzy forumowicze NABÓR na pozostałe 15 haseł* DRINKING GAME. Zgłoszenia NOWYCH CIEKAWYCH oraz PEŁNYCH MEMÓW HASEŁ przyjmuję do dnia 24 grudnia (ważne! Przesyłać do mnie!), najlepiej wraz ze zdjęciami.

NAJLEPSZE PRACE nagrodzimy obecnością w NOWYM Drinking Game edycja 2.0!

Serdecznie zapraszamy do udziału!

* - użytych będzie tyle haseł, aby maksymalna liczba kart w talii wyniosła 100.
Post Reply