Sylwester Y2K13/14

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Taii

Re: Sylwester Y2K13/14

Post by Taii »

zawsze można zagrać wszyscy na Crowa ;)

Taiowe +1 pragnie zaprosić na turniej Jungle Speed'a, który odbędzie się w interdyscyplinarnej atmosferze rozwoju fizyczno-intelektualnego.

"Jungle Speed" jest to prosta gra zręcznościowa bazująca na spostrzegawczości, szybkości oraz zwierzęcych instynktach. Estetyczne, kolorowe obrazki, interakcje międzyludzkie oraz klasyczna, ponadczasowa, drewniana estetyka totemu sprawiają, że jest to idealna gra dla osób ceniących prostotę oraz infantylność. Niewielka ilość zasad oraz odniesienia do prawa naturalnego upraszczają wciągnięcie się w grę oraz dynamizują rozgrywkę.

Podczas turnieju rozgrywki będą odbywały się od poziomu "gdzie ja jestem?" przez "gdzie jest totem?" aż po "gdzie jest mój mózg?" - począwszy od klasycznej wersji Jungle Speed'a/Prawa dżungli, przez terenową, inwersyjną, aż po kombinowaną.

Prawdopodobnie nagrodzone zostaną 3 pierwsze miejsca, ale Taii może przytulić resztę uczestników, żeby też popławili się w blasku jego zajebistości.

Organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności za uszkodzenia ciała, utratę integralności fizycznej oraz trwałe uszczerbki na psychice.
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
c914

Post by c914 »

Turniej Jungle Speeda byle tylko obyło się bez wybijania zębów totemem i ciagniecia co lżejszych uczestników po podłodze :P
Taii może przytulić resztę uczestników, żeby też popławili się w blasku jego zajebistości.
Wow tyle blasku, duzo zajebistosci, moc dowartościowania... ja już nie widze sensu wygrywania :)
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Taii

Post by Taii »

Cyf, Ciebie mogę przytulić nawet jeśli wygrasz ;)
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
Satsuki

Post by Satsuki »

w trakcie rozgrywki w Jungle Speeda zapraszam wszystkich niezainteresowanych na impreze pod tytulem "ponasmiewajmy sie z tego, jak tamci kaleczą sobie ręce" serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych! Bede hostować imprezę :)
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
USAGI

Post by USAGI »

Ja się ne upieram przy formie wieczorku przy kominku, takoż większość jak zwykle zdecyduje. Z tego co widzę większość chce jednej, czytającej wszystkim osoby, takoż teraz kto zgłasza się na ochotnika? Co będzie czytane?

@ Taii
Dobry pomysł z tymi PCtami, można grać wtedy na więcej osób jednocześnie. Zabiorę kable + magiczne pudełeczko.
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Satsuki

Post by Satsuki »

ja kocham glosno czytac i zglaszam sie na ochotnika, ale mysle, ze zawsze mozna sie na miejscu wymieniac
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Rosomak

Post by Rosomak »

Bart masz jeszcze miejsce w swoim Bartmobilu. Zabieram się z Tobą.
Debart

Post by Debart »

Mat, czytaj moje posty - nie jedziemy bezpośrednio z Anią do Kanii. Kompletnie nam nie po drodze, sorry bro
Rosomak

Post by Rosomak »

Debart wrote:Mat, czytaj moje posty - nie jedziemy bezpośrednio z Anią do Kanii. Kompletnie nam nie po drodze, sorry bro
Czytam. Pisałeś, że jedziesz 30 lub 29 wieczorem.
Debart

Post by Debart »

Tak, ale wyruszamy wcześniej (27ego) w przeciwny koniec Polski, a dopiero stamtąd do Kani
Post Reply