Chcecie drałować? Może warto abyście się dogadali z Matem i mogę po całą Waszą trójkę podskoczyć autem (a co z Taia +1?).ryuzok wrote:jednak lecę z Taiiem pksem do serocka, i z serocka idziem piechotą (chyba że znajdziemy qnie po drodze)Caerth wrote:Wobec braku odzewu nie jadę, przepraszam.
Za to z Wawy zbieram, jak rozumiem, lotnisko i ryu w wilczej czapie?
Sylwester Y2K13/14
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester Y2K13/14
po bagaże jak najbardziej, ale poza tym możliwe ze będziemy tam przed wami, no iChimeria wrote: Chcecie drałować? Może warto abyście się dogadali z Matem i mogę po całą Waszą trójkę podskoczyć autem (a co z Taia +1?).
POCZUJ SMAK PRZYGODY!!!
Ello , ja przez Wawę sie będę przebijać ale dokładnie co gdzie kiedy czym oraz z kim pewnie po weekendzie sie wyjaśni do końca .
Mat - Miałem jechać z Crowem co prawda ale w takiej sytuacji chętnie pojadę z Tobą busem do Wawy
Zdaje się, że pomysłów na eventy nie brakuje, ale że lepiej mieć jakieś rezerwy to ja zaproponuję forumowe wydanie Trudnych Spraw!
Czyli "Forumowe Sprawy" :D
Turniej SC1 popieram ale faktycznie nie ma co fatygować Usy ze sprzętem. Wezmę lapka
Zdaje się, że pomysłów na eventy nie brakuje, ale że lepiej mieć jakieś rezerwy to ja zaproponuję forumowe wydanie Trudnych Spraw!
Czyli "Forumowe Sprawy" :D
Turniej SC1 popieram ale faktycznie nie ma co fatygować Usy ze sprzętem. Wezmę lapka
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Łał! Fajnie. To pytanie którym jedziemy?Maczer wrote:Mat - Miałem jechać z Crowem co prawda ale w takiej sytuacji chętnie pojadę z Tobą busem do Wawy
Odjazd 06:30 piątek 27 grudzień – Gdańsk, Dworzec PKS, stanowisko 8
Przyjazd 11:25 piątek 27 grudzień – Warszawa, Dworzec Autobusowy Metro Młociny peron 1
Odjazd 08:30 piątek 27 grudzień – Gdańsk, Dworzec PKS, stanowisko 8
Przyjazd 13:25 piątek 27 grudzień – Warszawa, Dworzec Autobusowy Metro Młociny peron 1 - ten chyba będzie najlepszy. Skoro Chi i tak otwiera domek o 15.
Odjazd 09:30 piątek 27 grudzień – Gdańsk, Dworzec PKS, stanowisko 8
Przyjazd 14:25 piątek 27 grudzień – Warszawa, Dworzec Autobusowy Metro Młociny peron 1
piątek 8.30 będzie faktycznie najlepszy. Na ten wcześniejszy pewnie nie dał bym rady x_x
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Ok. Pytanie jak dojedziemy stamtąd do Kanii. Bilet juz kupuję.
Edit:
Bilet kupiony
Edit 2:
Zaliczka na sylwka i łapówka na nagrody przelana (pewnie dopiero w poniedziałek będzie)
Edit:
Bilet kupiony
Edit 2:
Zaliczka na sylwka i łapówka na nagrody przelana (pewnie dopiero w poniedziałek będzie)
@ Mat
Jest pewna opcja, że będę jechać z Ch4osem samochodem, takoż możemy zabrać wtedy Was jak się zmieścimy, bo jeszcze ne wiadomo w ile osób jedziemy o_O
Albo choć zabrać Wasze bagaże jak bedzie 5 osób D:
Ryu z Taiiem i Anią jadą Dorexem, więc możecie zabrać się wszyscy razem (:
Co do tego czy będziemy mieć miejsce w aucie oraz kiedy i o której pojedziemy okarze się jakoś 26tego wieczorem...
Jest pewna opcja, że będę jechać z Ch4osem samochodem, takoż możemy zabrać wtedy Was jak się zmieścimy, bo jeszcze ne wiadomo w ile osób jedziemy o_O
Albo choć zabrać Wasze bagaże jak bedzie 5 osób D:
Ryu z Taiiem i Anią jadą Dorexem, więc możecie zabrać się wszyscy razem (:
Co do tego czy będziemy mieć miejsce w aucie oraz kiedy i o której pojedziemy okarze się jakoś 26tego wieczorem...
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
@ Usa
Fajnie. To zaklep dla nas 2 miejsca.
Edit
Przypomnienie dla Pana Korma o ile się zjawia na sylwku

Fajnie. To zaklep dla nas 2 miejsca.
Edit
Przypomnienie dla Pana Korma o ile się zjawia na sylwku

USAGI wrote: Ryu z Taiiem i Anią jadą Dorexem

Mam nadzieję, o ile pkp nie zaskoczy jakimiś pojebanymi spóźnieniami.Skoro Chi i tak otwiera domek o 15.