Sylwester Y2K13/14

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Xellas
Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna

Re: Sylwester Y2K13/14

Post by Xellas »

Gomene, że tak długo, ale foty musiały przejść cenzurę, a dopiero mam wolną chwilę :< Przyznać się, kto się dorwał do aparatu! Parę naaaaaaprawdę kompromitujących zdjęć musiało polecieć, inaczej Sao goniłaby mnie z kosą:)
Już się ładują, nie myślcie sobie, że poleciało wszystko co złe, jedynie ujęcia, których bym nie robiła specjalnie^^

Też chcę podziękować za zjazd, zwłaszcza, że udało się, by zaczął się już 27<3

Sprawiliście mi dużo frajdy przy pozowaniu do zdjęć, szczególne podziękowanie dla 'oświadczyn' Cyfera i Małej Mi<3
Maczer despujący, że dostał po łapach :D
Dzika, mam nadzieję, że w przyszłym roku będziemy przepychać się na wyższym miejscu! Wszystkie stroje były super, widać było, że konwencja nam przypasowała. Sim Baaart był bardzo realistyczny:D
Bardzo podobał mi się event Chi i Sat, te karty są takie fajne, że w przyszłym chętnie wezmę udział jako uczestnik, a nie widz. Za to większość eventu jest nagrana, żebyście mogli sobie powspominać.
Aniu, dzięki za zwiedzanie strychu.
Sat, impreza w łazience :D
Lockwood strasznie się ciesze, że wróciłeś! Musisz już zostać koniecznie<3
Event muzyczny był bardzo fajny, chociaż Jańcio Wodnik będzie mnie prześladował jeszcze długo.
Kalambury by Rafli były straaaszne, ale przez to było dużo zabawy:D Tylko next time, trzeba by jakoś teamy zrównoważyć.
Crowowi należy się pochwała za sprzątnie łazienki po męskiej części, w związku z tym chcę opieprzyć leszczy, do diaska czy to tak ciężko umyć po sobie tę wannę, wyście tam w butach wchodzili czy jak?! Przez łoniacze z wanny już mam pomysł na kartę== Wstyd i hańba panowie.

Żeby każdy mógł poczuć się jak w Kani, zrobiłam zdjęcia wszystkim obrazom, a co! Niech inni też złapią schizy^^

Generalnie MEGA się cieszę, że Was znowu widziałam, zwłaszcza, że na letnim nie byłam:<
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Xellas

Post by Xellas »

Ho, ho, ho... idą filmiki :D
Maczer ma dowód na uratowanie świata , a Ch4os dowie się dlaczego miał siniaki i wszystko go bolało. Oraz wykład o chujach:D Wasze piękne miny na widok Taiio wróżki Zębuszki :D
No i oczywiście Dinking Game Card Edition, w tym cudowna pieśń pochwalana na część Maczera i okrzyki bojowe, oraz co gorsza również Okrutny Jaworski.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

Korm
Xellas

Post by Xellas »

Chomik ma focha i ciągle wywala ładowanie filmów, więc muszę siedzieć i wznawiać je co chwile, a przy kompie jestem z doskoku, także potrwa to trochę. Filmików jest 76szt jeśli dobrze pamiętam.
Jak się nie załaduje dziś to spróbuje spaczkować dziś wieczorem i wysłać.
Satsuki

Korm
USAGI

Post by USAGI »

Ja mogę zrobić paczki i wrzucić. Coś z Chomikiem jest ewidentnie ne tak, zdjęcia ściągają się jakoś dziwnie O_o
Saaat, jak tam Twoje zdjęcia D: ?
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Satsuki

Post by Satsuki »

nie mam kiedy do nich siasc... :(
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Xellas

Post by Xellas »

Satsuki wrote:nie mam kiedy do nich siasc... :(
To wyjdź z topicu zjazdu letniego, zamiast pisać poematy z linkami przejrzyj zdjęcia, do marca jeszcze zdąży się wszystko pozmieniać jak sama piszesz >]

Btw chomik się uspokoił i widzę, że część przeszła, jeszcze takie dłuższe idą.

Uso jeśli możesz popakować to będę wdzięczna. Napiszę jak załaduje się ostatni filmik.
Satsuki

Korm
Satsuki

Post by Satsuki »

Xellas, posty pisze albo z telefonu albo jak moj adobe wlasnie mieli i musze czekac az sie zastanowi. Nie moge w tym samym czasie przerabiac RAWow. SORRY.

Nie wspominając o tym, że zdjęć będzie około 20, bo cała reszta to "sesje twarzowe" Caibra, Crowa i Usy, na tle obrazowej małpy, które nikogo poza samymi zainteresowanymi obchodzić nie będą.
Xellas

Post by Xellas »

No już już, weź głęboki oddech, raz, dwa, trzy... filmy możesz wrzucić, nie potrzebujesz do tego mielenia ich, a miałaś kilka. Idea robienia rawów na takim spotkaniu pomijam, mnie się nie chciało bawić później :>

Lol też zostawiłaś aparat bez opieki? _^_
Satsuki

Korm
Satsuki

Post by Satsuki »

lol jakie filmy? Nagralam JEDEN film, aparatem Maczera. Swoje nagrywam w 1920x1080 wiec tez wymagalyby pracy, bo zajmują za dużo.
A sesje fotograficzne robilam sama. Jeśli zaś chodzi o RAWy: mnie w nich wygodnie a o gustach się nie dyskutuje.
Caerth

Post by Caerth »

Satsuki wrote:
Nie wspominając o tym, że zdjęć będzie około 20, bo cała reszta to "sesje twarzowe" Caibra, Crowa i Usy, na tle obrazowej małpy, które nikogo poza samymi zainteresowanymi obchodzić nie będą.
Kwikłem. Strasznie >D
My soul is still the same
But it has many names
Post Reply