Hmmm. W sumie żebyś wiedział, że mam już odpowiednio dużo materiału od różnych osób, który ne został opublikowany :3
Własnego również, acz mniej.
Kukuukkukukuku =]
Przyjmę go z chęcią więcej, później będę Was szantażować, jak będziecie kandydować na prezydentów i prezydentki D:
Sylwester Y2K13/14
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester Y2K13/14
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Ja to dopiero późno się odzywam ;). Zaraz po powrocie wir roboczy odciął mnie od świata.
Dziękuję wszystkim serdecznie za naprawdę wspaniałą zabawę. Dobrze jest czuć się po tylu latach znowu jak w "home sweet home". Daria również z tego co zauważyłem bawiła się dobrze, toteż mogę z całą pewnością stwierdzić, że strat na zdrowiu psychicznym nie ma ;D.
Mam nadzieję, że "sezon budowlany" w lecie nie zablokuje możliwości pojawienia się na choć części zjazdu wakacyjnego. Będę aktywnie dążył, co by mnie korpo wypuściło na chwilę ze swoich macek.
Baj de łej - gdzie te wszystkie Wasze chomiki, których ja nie mogę odnaleźć? Me wantz fotoz! :D
Dziękuję wszystkim serdecznie za naprawdę wspaniałą zabawę. Dobrze jest czuć się po tylu latach znowu jak w "home sweet home". Daria również z tego co zauważyłem bawiła się dobrze, toteż mogę z całą pewnością stwierdzić, że strat na zdrowiu psychicznym nie ma ;D.
Mam nadzieję, że "sezon budowlany" w lecie nie zablokuje możliwości pojawienia się na choć części zjazdu wakacyjnego. Będę aktywnie dążył, co by mnie korpo wypuściło na chwilę ze swoich macek.
Baj de łej - gdzie te wszystkie Wasze chomiki, których ja nie mogę odnaleźć? Me wantz fotoz! :D
Czy, aby Daria ne ostawiła w domku szarej czapki + rękawiczek + chyba szalika? Miałam do Cie pisać w sprawie tej, ale jakoś ne miałam kiedy D:
Mogę podrzucić gdzieś w Krkm tylko musimy się ustawić na konkretny dzień przed 20stym i jakoś po 17 (:
Mogę podrzucić gdzieś w Krkm tylko musimy się ustawić na konkretny dzień przed 20stym i jakoś po 17 (:
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
We sęsie że w łikend? :D
Ja w poniedziałek jestem "względnie" w Krakowie - po 17 mogę spokojnie się jako-tako umówić. Ale np. w czwartek będę na 90% jechać przez Wro ;).
Dobrze wiedzieć, że się fanty odnalazły.
Ja w poniedziałek jestem "względnie" w Krakowie - po 17 mogę spokojnie się jako-tako umówić. Ale np. w czwartek będę na 90% jechać przez Wro ;).
Dobrze wiedzieć, że się fanty odnalazły.
No, to rozumiem ,że w czwartek widzimy się z Roe i Ch4osem na mieście <: ?
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Jeszcze zadzwonię ;), no worries.