Wypad leśno-górski 19 - 22.06.2014

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Satsuki

Re: Wypad leśno-górski 19 - 22.06.2014

Post by Satsuki »

niezla impreza byla ;D
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Saovine

Post by Saovine »

Szefowa schroniska była niemiłą pindą, która nie rozumiała, że wystarczy powiedzieć coś raz, a nie cztery i że nie jestem głucha. Postanowiłam jej to powiedzieć >_> Swoją drogą zaczynam się przekonywać do tego, że to ONA chodziła nam w nocy koło namiotów!!! D:

Co do naszej pałatkowej konstrukcji:
Dnia drugiego rozbiliśmy się pod Bereśnikiem. Rano ktoś koło naszej konstrukcji przechodził i usłyszeliśmy komentarz randomów, że w tym na pewno się śpi w pozycji embrionalnej. Otóż nope. Spaliśmy zupełnie normalnie. Współczuję jednak namiotowi naszej trójcy od dzików, bo tam biedny Crow musiał słuchać prawdopodobnie miłosnych westchnień jakiejś laski z namiotu obok nich. Poor thing xP

MREszki faktycznie były trochę chłodne, ale nie zawsze. Wszystko jest do dopracowania!

Z odciskami szło się dużo mniej przyjemnie, ale daliśmy mimo wszystko radę. Może i nie zrobiliśmy trasy opracowanej przez (tatę) Taiia, ale mnie się podobało. Zwłaszcza jak jakieś randomy przelatujące nad nami w wagonikach wyciągu wołały, że kłaniają nam się po pas x)
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
USAGI

Post by USAGI »

Było zaprawdę zacnie, mam nadzieję będzie powtórka za rok ;) Ale tym razem bez dzikołaków ;P
Coś z tymi zdjęciami jest chyba ne tak na chomiku, ściąganie zawiesza mis ię zawsze na ostatnim procencie, a i mimo, że w paczce jest trochę zdjęć, to
rozpakować mogę jedynie kilka pierwszych o_O
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
ryuzok

Post by ryuzok »

Saovine wrote:Szefowa schroniska była niemiłą pindą, która nie rozumiała, że wystarczy powiedzieć coś raz, a nie cztery i że nie jestem głucha. Postanowiłam jej to powiedzieć >_> Swoją drogą zaczynam się przekonywać do tego, że to ONA chodziła nam w nocy koło namiotów!!! D:
Ale po co chrumczała? rozumiem że była gruba ale bez przesady, chyba że zmieniła się w dzikołaka :P

Usa - mi ściągnęły się i działają normalnie
USAGI

Post by USAGI »

Rzeczywiście to z moim internetem jest coś bardzo ne tak :/
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Satsuki

Post by Satsuki »

Saovine wrote:Szefowa schroniska była niemiłą pindą, która nie rozumiała, że wystarczy powiedzieć coś raz, a nie cztery i że nie jestem głucha. Postanowiłam jej to powiedzieć >_> Swoją drogą zaczynam się przekonywać do tego, że to ONA chodziła nam w nocy koło namiotów!!! D:
Strasznie mnie to ciekawi: co jej powiedziałaś i jakimi slowami ona wam tak zatruwala zycie? @@
Saovine

Post by Saovine »

Satsuki wrote:
Strasznie mnie to ciekawi: co jej powiedziałaś i jakimi slowami ona wam tak zatruwala zycie? @@
Satsat, nie wiem, czy Crow Ci mówił, ale myśmy spali na terenie namiotowym na pałę, w sensie nie zgłosiliśmy się w schronisku, no i jak kupowałam pamiątkę, to wyjechała na mnie z gębą za to. Jeszcze w miarę potulna odpowiedziałam, że w imieniu grupy przepraszam i że uregulujemy należność. Ona zaczęła się wtedy powtarzać jak katarynka, że MA NAS od wczoraj NA OKU!!! A zwlaszcza TEGO PANA W OKULARACH, którego WSZĘDZIE WIDZI (niestety, ninja mode widać Crowowi nie wyszedł xD). No więc ja jej na to, że jest nas piątka, a nie dziesiątka - czy ile ona tam mi sugerował, że nas jest - oraz że zbierzemy grupę i zapłacimy. Ta z kolei dalej swoje, że jak można było nie przyjść i w ogóle i że woda kosztuje i papier, to wyjechałam jej już mniej uprzejmie, że nie jestem głucha i że już ją przeprosiłam i nie będę się powtarzała :<

Jak potem poszliśmy do niej do 'biura' to już w sumie była tak lakoniczna, że mi chłopaki i uroczy chłopiec przestali wierzyć, jaki to był potwór :<<<<
Last edited by Saovine on Thu Jul 24, 2014 8:40 pm, edited 1 time in total.
For you
For you
For you
Satsuki

Post by Satsuki »

zachowalas sie prawidlowo!
Saovine

Post by Saovine »

Może ta pani też dojrzała do takiej oceny i stąd jej późniejsze małomówne rozliczenie się z nami. Tak sądzę.
For you
For you
For you
Crow

Post by Crow »

Ale 'smacznego' Usa już później nie dostała.
Post Reply